Project VOLT has been sold! Project VOLT bestaat uit 17.000 m2 warehouse, gecombineerd met kantoorruimte en mezzanine op een kavel van 25.000 m2 op bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis. De oplevering van het gebouw staat gepland voor het eerste kwartaal van 2024 en wordt gerealiseerd volgens de BREAAM ‘Very Good’ criteria.

Project VOLT is bedacht en wordt ontwikkeld door Remon Vermaire (U-Build), Bert van der Leun (U-Build), Edwin Roos en André Postema (PLOT Real Estate).

Nuveen Real Estate is de eindbelegger van dit project. De vermogensbeheerder verzorgt de voorfinanciering en na oplevering wordt het pand opgenomen in haar European Logistics Fund II.

De oplevering van het gebouw staat gepland voor eind 2023 en is in handen van U-build B.V. (Bouw & Ontwikkeling) naar een ontwerp van Architecten_Lab. Namens Nuveen, a TIAA company is Daan van der Veen betrokken bij deze transactie. Nuveen is juridisch begeleid door CMS en technisch geadviseerd door Hollis. Project VOLT is juridisch bijgestaan door Core NotariaatPLOT REAL ESTATE heeft de verkoop commercieel begeleid.